Well, well. I told you so

Datum: 2010-07-31 Klockan: 11:45:16 Antal kommentarer: 2

Idag kommer det bli dålig update härifrån. Ska nämligen med familjen ut till några vi känners sommarstuga så kommer ikväll, slänger väl in ett inlägg då... Mobilbloggningen funkar inte för inläggen hamnar bara min gamla blogg, väldigt irriterande och jag har inte lust att radera den, haha. Menmen....


Mexikansk nakenhund, I WANT! :(


I wanna feel real love... But who don't?

Datum: 2010-07-30 Klockan: 23:43:33 Antal kommentarer: 1



Love me for who I am
and
I will love you for who you are


I still remember all the memories I have with you in detail. It's kinda scary...

Datum: 2010-07-30 Klockan: 22:49:58 Antal kommentarer: 0
Vad fan har jag gjort idag?

Jag har inte:
- Klätt på mig.
Min mamma tjatar jämt om att jag ska klä på mig vanliga kläder och inte gå runt i pyjamas hela dagen. Jag tycker därimot att det är onödigt att smutsa ner rena kläder bara för att ha hemma!
- Bakat.
Ja, jag vet att jag skrev att jag skulle baka. Men det blev aldrig av. Typiskt mig... Ska baka imorn istället (kanske).
- Plockat iordning i mitt rum.
Mamma sa åt mig att göra det med. Och visst har jag plockat iordning lite. Men långt ifrån så mycket som hon ville...

Jag har:
- Fixat mer med bloggen.
Jovars, tyckte det var dags med lite mer förändringar. Jag blir nog aldrig nöjd. Men jag menar, folk vill väl veta vem jag är sådär enkelt som jag har gjort det liksom...eller?
- Tittat på film.
Jag fick min syster att titta på Bron till Terabitia! Hon tyckte om den, det märktes haha...
- Ätit chips
MED DIPP! Woho! Men inte fan var det så god dipp... Men den dög i alla fall...

Jag ska:
- Fortsätta lyssna på musik
Lyssna på musik är bland det bästa jag vet. Love it.

Seventeen Forever - Metro Station

Datum: 2010-07-30 Klockan: 18:55:17 Antal kommentarer: 7


Dagens låt är nog den här. Metro station är bra


Hey, mama. Can you see? I'm on the ground, fighting for my life, and you just walk right pass me...

Datum: 2010-07-30 Klockan: 17:09:19 Antal kommentarer: 2
Jag vill bara säga en sak: WOW! Jag är tamejfan helt mållös! (Eller vad det nu heter). Jag har hela 16 kommentarer (senaste jag kolla) på mitt förra inlägg. Och jag förstår verkligen inte hur det har gått till. Var har ni hittat mig? Haha. Jag vill eh, bara säga tack! Det är jättekul att ni läser och kommenterar! Och om det nu är så att ni finner mig intressant eller så, så kan ni följa mig på bloglovin' :$

Nu kom precis min syster hem efter att ha varit hos våran kusin och hans familj sen i måndags så jag ska gå och hälsa på henne!

Insomnia

Datum: 2010-07-30 Klockan: 15:40:00 Antal kommentarer: 19
Idag vaknade jag 15.07. Sju minuter över tre. Sieben minuten nach fünfzehn. Jag lider av sömnproblem. Har jättesvårt att sova på nätterna för jag ligger och tänker på saker som har hänt, saker som kommer hända, saker som kanske kommer hända. Och jag går upp i varv och kan inte sova.
Men inatt när jag inte kunda sova låg jag och fantisera ihop ett, vad ska man kalla det, typ scenario som jag låtsades att det hade hänt och jag mindes det igen genom att säga varje steg högt för mig själv. På engelska till och med, don't know why. Och tro det eller ej, men det funka! Jag somna några minuter senare. Så nu vet jag vad jag ska göra ikväll om jag inte kan sova!

Idag ska jag förövrigt baka, men vad ska baka blir en annan femma!

Inception

Datum: 2010-07-29 Klockan: 21:38:51 Antal kommentarer: 5

Jag har två ord för hur bra Inception är:

OBESKRIVLIGT GRYM!

Bio

Datum: 2010-07-29 Klockan: 17:06:58 Antal kommentarer: 1
Snart ska jag på bio med Sandra. Vi ska se Inception! Tjohej ;)

Kolla vem jag sitter och myser med!

Datum: 2010-07-29 Klockan: 16:03:38 Antal kommentarer: 2


Don't give up, it's just the hurt that you hide

Datum: 2010-07-29 Klockan: 15:32:08 Antal kommentarer: 0

Usch. Jag har dammsugit övervåningen och skulle behöva vila resten av dagen ungefär, men det går ju inte serrni för jag har hela undervåningen kvar! Helt genom svett är jag också så jag längtar till duschen sen. Jippie! Haha.


Förresten har jag druckit flera glas österrikisk o'boy idag, det är gott! Hihi


Sechs Sieben Acht Neun Zehn

Datum: 2010-07-29 Klockan: 13:57:07 Antal kommentarer: 0

Eh, sitta vid datorn och hålla på med bloggen är ETT sätt att undvika städuppdraget jag fick av mamma. Och jag undrar om hon var seriös med att jag skulle städa toaletterna... Toaletterna äcklar mig, haha.
Nu ska jag äta någonting


Jag är allt som börjar på O på den här bilden. Osminkad, oduschad, ofräsch, onormal... Haha


FEM

Datum: 2010-07-28 Klockan: 22:30:35 Antal kommentarer: 2
Jättekul. Verkligen. Håller på att bygga ett hus på sims och så BAM stängs datorn av. Jättekul. Verkligen. Skärmen ska vara glad att jag inte hunnit bygga så långt OCH att jag var på bra humör. Annars hade fanskapet åkt på stryk... Fast egentligen är det väl datorn som ska ha stryk... Jaja, det är säkert damm i fläkten eller något annat dumt. Pappa får fixa.

Och ni är dåliga på att ha åsikter om nya designen. Men faktiskt så är det bara headern jag stör mig på... Så det får jag ta och fixa, om jag hade kunnat photoshop bättre. Men just nu jävlas det bara med mig så orkar inte fixa det eftersom jag är på sådär lagom bra humör efter att datorn krascha (hoppas ni kände ironin där).
Nu ska jag hitta på något roligt (ännu mer ironi).

Bilden talar för sig själv...

Datum: 2010-07-28 Klockan: 17:05:09 Antal kommentarer: 1


Tired of Running

Datum: 2010-07-28 Klockan: 16:30:27 Antal kommentarer: 0
Idag har jag inte alls suttit och spelat sims. Känner mig väldigt stolt ska ni veta. Har lagat mat åt mig och mamma. Målat massa brädor så jag har fullt med färg på min pyjamas. (Ja, orkade inte ta på mig andra kläder så jag målade i pyjamas.) Haha...

Ikväll ska jag sova tidigt. Runt tolv, ett kanske. Det är tidigt för mig... Men innan dess ska jag duscha och spela lite sims hade jag tänkt (A). Ja, jag är en nörd och jag står för det!



Jag tyckte att jag kunde måla fötterna och benen också...eller inte...

NI BESTÄMMER!

Datum: 2010-07-28 Klockan: 13:07:22 Antal kommentarer: 1
Nu har jag ändrat färgerna i bloggen. Men! Jag kan inte bestämma mig om jag ska ha såhär... eller som den gamla? NI BESTÄMMER! Så säg din åsikt, tack :)

Forgiven - Within Temptation

Datum: 2010-07-28 Klockan: 11:08:24 Antal kommentarer: 1

Hörde den här låten första gången när jag läste det här inlägget... Så sjukt vacker

And it's true we are immune when fact is fiction and TV reality

Datum: 2010-07-28 Klockan: 10:17:17 Antal kommentarer: 1
Min klocka ringde klockan 6 imorse. Jag stängde av den och la mig ner igen för att vila lite och göra mig redo för att gå upp som jag alltid gör. Nästa gång jag kollade på klockan var den halv tio. Jag har ingen kommentar om detta utan vi nämner det aldrig igen....

Förövrigt blev jag chockad när jag logga in på msn och det bara var EN inloggad. Jag menar, det är ju inte så tidigt ändå. 10.15 typ... Samma sak på facebook, eller där var det fem stycken. Haha...

FYRA

Datum: 2010-07-27 Klockan: 23:32:16 Antal kommentarer: 1
Nu har jag suttit en hel dag framför dumburken igen. Vet inte hur jag lyckas men när man spelar så flyger tiden iväg. Fast klippt gräset har jag också gjort och det är ju alltid något.
Imorn ska jag faktiskt med till pappas jobb, men vi åker hem ganska tidigt så behöver inte vara där i hundra år, det blir jag tokig av. 
Nu ska jag strax sluta spela och stänga av alla datorer och gå och föna håret för att sen försöka sova. Hur det ska gå återstår att se.

TRE

Datum: 2010-07-27 Klockan: 16:08:53 Antal kommentarer: 1
Nej det blev inget jobb för mig idag. Och jag vet att pappa är besviken på mig, och jag vet att mamma är besviken på mig och jag vet att jag är besviken på mig själv. Ni hade inte velkat haft min ångestklump i magen som jag hade i morse när jag stannade kvar i sängen. Men jag somnade vid 5 och skulle upp vid klockan 6... Men jag stannade kvar i sängen och jag är så grymt besviken på mig själv. Jag ger alltid upp.

Men, nu är det så att min vän Evelina har satt griller i huvudet på mig (det var därför jag inte kunde sova) som innebär att jag SKA till Sydafrika och studera nästa år, i trean alltså... Jag bara måste dit. JAG SKA DIT. Men för detta krävs det pengar, rätt så mycket pengar. Så jag låg vaken hela natten och fundera på ställen i Linköping jag skulle kunna tänka mig att jobba kvällar och helger på. Och jag kunde verkligen inte sova pga. det här. Inte ditt fel Eve, hahaha. Men i alla fall. Jag måste ha ett jobb, och jag måste skriva ett CV och jag måste övertala mamma och pappa.... Mycket jobb, men jag ska dit!

TVÅ

Datum: 2010-07-27 Klockan: 01:01:03 Antal kommentarer: 1
Jag funderar på om jag ska dygna eller inte. Ska upp klockan sex imorn eftersom jag ska med pappa till jobbet och jag vet inte om jag kommer somna om jag lägger mig nu. Men jag tror att jag ska försöka i alla fall...

Aaaaa, men godnatt då (kanske)...


Nikon D3000, HISS eller DISS?

Datum: 2010-07-26 Klockan: 19:03:43 Antal kommentarer: 4
En sån här kamera önskar jag mig när jag fyller år, vilket är den 8 november. Men, ÄR DET EN BRA KAMERA !? Någon kamerakunnig som vet? Haha
Nikon D3000 + 18-55mm objektiv
Nikon D3000

Sometimes we forget the fun things in our lifes

Datum: 2010-07-26 Klockan: 17:16:56 Antal kommentarer: 0

Vet ni hur mycket jag älskar att spela sims eller? Jag har inte spelat det på jättelänge och nu när jag har suttit och spelat några timmar så har jag kommit på hur kul det är...igen! Var typ beroende av sims förut. Men jag har inte sims 3 utan jag har sims 2. Jag spelar ju inte så mycket längre så att köpa sims 3 verkar onödigt när jag redan har typ JÄTTEMÅNGA expansionspaket till sims 2! Nu ska jag fortsätta spela!


Life goes on even if I'm not ready for it

Datum: 2010-07-26 Klockan: 14:33:58 Antal kommentarer: 3
GODMORGON...
Jag vaknade kvart över två idag. KVART ÖVER TVÅ! Det är för att det är ingen hemma som väcker mig.... Och nu är jag svinhungrig men jag orkar verkligen inte laga mat så jag får se vad jag hittar på. Ska nog även spela lite sims för det vart jag redigt sugen på... Haha


Random pic med ett tåg, jag gillar tåg...

Better - Regina Spektor

Datum: 2010-07-26 Klockan: 02:22:11 Antal kommentarer: 1

At this moment, we are at war...

Datum: 2010-07-26 Klockan: 01:52:11 Antal kommentarer: 1

Min korkade, men fina vän Viktor...haha



Kom nyss hem från Gurra. Viktor kom också sen. Vi åt chips med dipp och spelade kort. Najs kväll. Nu tittar jag på How I Met Your Mother, så jävla bra!

Ett

Datum: 2010-07-25 Klockan: 20:07:54 Antal kommentarer: 1
Nu kilar jag över till mina fina väns hus. Och förgyller hennes kväll med min blotta närvaro... *host*


Someone else's life

Datum: 2010-07-25 Klockan: 19:33:31 Antal kommentarer: 1
Jag är segare än segast. Då fick ni det bekräftat...


Mina kläder igår...

And when you die, I will cry and I will jump of joy

Datum: 2010-07-25 Klockan: 17:47:54 Antal kommentarer: 0

Om mitt schema ändå vore fullt av saker att göra. Då skulle jag inte försjunka mig i tankar så som jag gör. Folk dom har ursäkter för allt. Bra som dåliga. För att slippa träffa människor eller göra saker. Jag vet precis, för jag gör det själv.

Ska strax dammsuga mitt rum. Men innan det måste jag knarka mediciner för jag har svårt att andas. Och ja, efter det ska jag dammsuga som sagt och sen hoppar jag in i en varm skön dusch och dansar vidare i tankar. Men sen någon gång efter det, efter det, efter det ska jag träffa Evelina. Det satt fint här i min ensamhet liksom.


Jag tänker inte svara förens det är du som ringer

Datum: 2010-07-25 Klockan: 15:45:15 Antal kommentarer: 1

Jag hörde inte
när det ringde

Nej, jag lovar
jag hörde inte

(Eller kanske gjorde jag det)

Men det var fel person som ringde
Det var inte rätt

Det var inte d u

Och folk dom ringer
men jag fortsätter att inte svara

Och folk dom knackar
men jag fortsätter att inte släppa in

Och folk, dom ber om nyckeln
till mitt h j ä r t a

Och jag fortsätter svara att
den har du
Och jag vet inte när
du
tänkt lämna tillbaka
den


I'll wait for you

Datum: 2010-07-25 Klockan: 14:05:52 Antal kommentarer: 2
Jag vill hoppa av gymnasiet. Men ändå inte. Jag är bara så trött på skolan och alltid ha ångest inför en ny vecka. Jag vill upptäcka saker, lära mig saker på andra sätt. Men...går jag inte klart gymnasiet är ju inte det heller bra. Jag vill bara inte mer. Hatar kraven och förväntningarna. Hatar betygen som bedömer mig som om det vore en tävling och den med bäst betyg vinner. Det är bara så FEL. Jag vill inte bli sedd efter mina betyg utan efter min förmåga att hantera situationer. Fan asså.... Vill bara bort

And I don't really know what I should do without you if you left me now

Datum: 2010-07-25 Klockan: 01:41:44 Antal kommentarer: 2




Fina syster <3


Big head.... ha-ha-ha-ha

Drömmar

Datum: 2010-07-24 Klockan: 13:38:02 Antal kommentarer: 1
Är det bara jag som drömmer timmarna innan man ska vakna så man ALLTID vaknar upp mitt i en dröm? Det är jättedumt för drömmarna får aldrig några avslut och när man försöker somna om och drömma igen funkar inte det. Jag älskar att drömma. Spelar ingen roll om det är dagdrömma eller på natten. Älskar att fantisera ihop min egen verklighet. Men det blir lätt att jag drömmer mig bort i hoppets anda. Jag är en såndär som alltid hoppas för mycket och tror det bästa om människor. Därför blir det ofta fel och jag måste välja... Men jag är en stolt drömmare. Att drömma är bra, att ha mål är bra annars har man inget att kämpa för. Och ett nederlag, en krossad dröm då och då kanske är bra så man kommer ner på jorden och sätter ribban lite lägre. Man kan misslyckas hur många gånger som helst, men man är aldrig misslyckad sålänge man fortsätter kämpa. Kom ihåg det

Är det bara jag som älskar film?

Datum: 2010-07-23 Klockan: 20:58:54 Antal kommentarer: 5

                                                                                        


Dessa tre filmer köpte jag igår och ALLA TRE var svinbra! Se dom!


Life is an everlasting journey

Datum: 2010-07-23 Klockan: 17:51:32 Antal kommentarer: 0
Herregud, en barnfilm borde INTE få vara så sorglig som Terabitia är i slutet! Grät som en litet barn! Filmen var i alla fall verkligen inte som jag trodde, utan den var mycket finare. Fint budskap. Och jag kan verkligen rekomendera den!


VILKEN ÄR DIN FAVORITFILM? Vill ha tips på filmer man kan se!

Sometimes the things we can't change, end up changing us

Datum: 2010-07-23 Klockan: 15:55:34 Antal kommentarer: 5

Jag tittade ju på en av filmerna som jag köpte igår. The Air I Breathe blev det. Och efter att ha sett den så har jag kommit fram till att det är en av mina absoluta favoritfilmer. Men jag måste säga att den är lite speciell, lite konstig liksom så jag tror att antingen gillar man den, eller så gillar man den inte. Och jag gillar den, helt klart!

Nu ska jag titta på en av de andra filmerna jag köpte, nämligen Bron Till Terabitia. Haha, en barnfilm jag vet. Men jag var tvungen att ha den. Barnfilmer är mysiga...


I look up on the stars and I try to forget the past, but it haunts me

Datum: 2010-07-23 Klockan: 14:29:02 Antal kommentarer: 3

Klockan var över fem i morse när jag somnade. Vet inte varför jag inte kunde sova. För mycket tankar som vanligt kanske. Så jag satte mig och började på en bloggdesign för att inte få en ångestattack och tack å lov funka det.
Sen blev jag väckt och det var lunch och fy helvete vad det tog emot att äta. Jag kollade på min portion och tänkte "hur jävla mycket mat hade jag tänkt att äta?" och portionen var inte större än vanligt. Men jag åt bara halva. Och det tog emot att ens äta halva.
Jag hatar när jag inte vill äta, för jag vet att jag klarar av att inte äta. Jag hatar dagar när jag inte vill äta, men jag äter ändå. Jag hatar dagar som denna dag. När allt är fel. När jag känner mig tjock och tycker behöver gå ner 10 kilo.
Idag ska jag inte äta mer. Kanske äter jag imorn igen.


~

Datum: 2010-07-23 Klockan: 00:25:51 Antal kommentarer: 4


"No emotion, any more than a wave, can long retain its own individual form" - Henry Ward Beecher, amerikansk präst på 1800-talet

Isabell har tänkt

Datum: 2010-07-23 Klockan: 00:07:32 Antal kommentarer: 0
Vet ni att jag måste få förklara min nya bloggadress. Issahs.blogg.se alltså.

JO, som några av er vet, eller inte vet, så heter jag Isabell men kallas Issa av de allra flesta, såklart finns det undantag, det finns alltid undantag. Vissa kallar mig Bella, men jag föredrar Issa. Sen finns det även några som ska envisas med att kalla mig Isabell, fast jag har väl inte så mycket emot det egentligen... Men det hör inte till saken. Så, Issa. Där har ni delen till ISSAhs. Sen så heter jag Hauer i efternamn. Alltså H. Därav ISSAHs. Och ja, sen har vi s. ISSAHS.BLOGG.SE. Så egentligen är det väl: Issa Hs.blogg.se...

Jag vet att ni ville veta.... -.-

Filmtime

Datum: 2010-07-22 Klockan: 21:32:31 Antal kommentarer: 0
Nu ska jag nog ta och titta på en av  de där filmerna jag köpte idag. (Nämnde det i min förra blogg, haha). Får se vilken det blir. Jag är väldigt sugen på chips med dipp också men vi har varken chips eller dipp... Men det blir nog att ta några chokladbitar istället! Glöm inte följa mig på bloglovin' förresten ;). Har en liten flik däruppe som ni kan klicka på.

Btw bör ALLA läsa den här bloggen: http://attvaraettmaskrosbarn.blogg.se/

Baby

Datum: 2010-07-22 Klockan: 20:28:55 Antal kommentarer: 2


And when I die, there will be tears, and there will be joy

Datum: 2010-07-22 Klockan: 19:47:29 Antal kommentarer: 0

If you can't live forever,

will you take care of the days that been given to you?

If you can't have what you want,

will you be saticfied with what you get?

If you can't stay with the one you love,

will you stay with the one who loves you?

 


Välkommen haha

Datum: 2010-07-22 Klockan: 18:36:17 Antal kommentarer: 0
Ja, välkomna till min nya blogg. Eller vi kan väl säga samma blogg, fast ny adress? Haha. Hoppas detta inte var ett för stort besvär för er. Hihi

RSS 2.0