Du är min absoluta kärlek.

Datum: 2010-08-29 Klockan: 00:10:10 Antal kommentarer: 0



Jag var nära på att gråta idag för att jag trodde dom skulle sälja och riva mormors hus. Sen tänkte jag på döden och hade ännu större vilja att gråta. Men sa jag till mig själv:
Jag gråter för mycket. Jag ska inte gråta mer nu. Att gråta är INTE svagt, men jag är trött på det.

Häromdagen slog det mig att jag helt och hållet ska skita i vad andra tycker om mig. Mina kläder, hur jag ser ut, mina vänner. Från och med nu är det BARA jag som bestämmer över mig. Det är bara jag själv som sätter gränser för mig själv.

P.s. Jag fick inte jobbet. Men jag var bland dom 18 sista. Som om det vore en tröst. . .


Mormor next!

Datum: 2010-08-27 Klockan: 19:07:37 Antal kommentarer: 1
Snart bär det av till mormor. Stannar där över helgen. Ska till Lager 157 i morgon och så ska jag övningsköra där! På kvällen ska jag och syster mysa med film, chips och choklad eftersom mamma, pappa och mormor ska iväg på fest. Blir nog inte så mycket bokskrivande som jag trodde. Förresten blir det nog inte en bok utan en längre novell, men det går ju det med!

Kategorin S I

Datum: 2010-08-27 Klockan: 17:33:21 Antal kommentarer: 0

Kategorin Självdestruktiva Isabell kommer inom kort finnas på en helt ny blogg eftersom att jag inte vill att vem som helst ska läsa det.
Den kommer alltså vara lösenordsskyddad och jag väljer vilka som ska ha lösenordet. Vill du läsa vad som står där så får ni mejla mig på; [email protected]
Vill jag att ni ska ha lösenordet så ger jag er det, annars inte!

Hoppas ni gillar bloggen!


Gummistövlar.

Datum: 2010-08-27 Klockan: 16:22:43 Antal kommentarer: 4
Gummistövlar är BALLT, därför var min outfit idag:


För någon vecka sedan beställde vi kläder från H&M, dessa tre plagg:



Sen jag och syster som förövrigt var fotografen!


The feeling is great. But I want more

Datum: 2010-08-25 Klockan: 22:17:22 Antal kommentarer: 2

Idag har jag:

- Varit skolan och haft väldigt många lektioner om man jämför med alla andra dagar där jag bara har typ tre st.

- Pratat med min lärare om idrotten och att få gå hos sjukgymnast istället.

- Gjort en ny header som ni kanske ser. Gick på tio minuter hahaha.

- Ätit massa mat, mer än vad jag bör ätit.

- Lagat lasagne med mamma som vi ska äta imorn.

- Övningskört i regnet och bland trafik. Fick motorstopp när jag skulle köra ut i en korsning och det stod en bil bakom, hahahaha!

Just nu tittar jag på Morden i Midsommer = BÄST


Såhär kommer jag vara på jobbet...eller?

Datum: 2010-08-25 Klockan: 18:10:05 Antal kommentarer: 1

I skolan

Datum: 2010-08-25 Klockan: 12:16:59 Antal kommentarer: 0
Just nu är jag i skolan och har lunchrast. Börjar med matten snart. Inte så kul men det är rätt så lätt så det går bra ändå ;) Haha.

Ikväll ska jag tvinga min mamma att övningsköra med mig. Vi får väl se hur det går, hehe. Annars skriver jag väl på min bok... C ya later

You forgot to tell me that you are loving someone else.

Datum: 2010-08-24 Klockan: 21:09:13 Antal kommentarer: 1
Boken blir bra. Eller nej, den kan bli bra. Det beror på. Den börjar nog bra i alla fall och jag har lyckats skriva två A4 i Word. Inte dåligt... Ska väl ha en femtio, sextio sidor till sen kanske det kan klassas som en bok?
Man kan ju hoppas att det är någon som vill läsa den också. Och köpa den så jag kan skänka pengar till någon organisation...
Nu borde jag verkligen ha en snabb citat penna, hahahahahah

!

Datum: 2010-08-24 Klockan: 17:33:47 Antal kommentarer: 2
Nej det är inte lätt att ljuga för sig själv. Det är inte lätt att ljuga för någon annan heller. Men jag ljuger aldrig, jag räddar er bara från sanningen, för det är den som gör ont.

Jag skulle vilja bära alla era bördor så ni hade kunnat vara lyckliga. Men jag vet att jag inte kan det så därför sä
ger jag inte hela sanningen. Det är för erat eget bästa.

I'm saving you from the thing that hurts the most and for that, you hate me.


Hellsongs – We're Not Gonna Take It

Every day a new star is born

Datum: 2010-08-24 Klockan: 14:03:09 Antal kommentarer: 1


It's worse when someone you love says that you are ugly.

Jag har börjat på min bok nu. Den handlar om Vera. Hon är död. Mer får ni veta när den är klar. När nu det blir. Förresten är jag grym på att köra bil.. Jag är bara så jävla grym.
Vädret är konstigt. Ena stunden är det varmt och skönt, sen hör man åska och så vips bara öser regnet ner och helt plötsligt slutar det.
Jag gick inte på idrotten idag, jag är dålig. Men jag hittade inte den mentala styrkan så nu är jag hemma.


Äntligen kan jag vara lycklig!

Datum: 2010-08-22 Klockan: 19:50:04 Antal kommentarer: 2

I en väldigt lång tid har min dröm varit att åka till England och äntligen blir det av! Vecka 42 åker min klass och S2 till Liverpool och Chester! SÅ GRYMT JÄVLA NICE! Tyvärr kommer vi inte besöka London, men det får jag ta senare i livet haha.
Ae, jag är så jävla glad alltså! Allt är så jävla perfekt just nu asså. Jag hoppas inte på dig längre, köra bil går så grymt bra (har varit rädd att det skulle gå jättedåligt), mamma vet att jag dricker nu och hon tog det chill, verkligen på ett så sätt man vill att ens föräldrar vill. Visst har vi våra motgångar men det går. Skolan är helt okej och jag ska troligen söka jobb om jag inte får det på Coop Extra.

Idag har jag cyklat för första gången på ungefär ett år. Det var kul nu ska jag träna konditionen på studsmattan. Later babes!


En otroligt suddig bild på en gammal outfit

Datum: 2010-08-21 Klockan: 17:44:44 Antal kommentarer: 1

-

Datum: 2010-08-21 Klockan: 17:12:55 Antal kommentarer: 0
Oj, hahaha. Såg att jag skrivit stanna istället för stan. Vet inte riktigt var jag har mitt huvud just nu . . .

Bloggen är död. BAM. Hör av mig när jag känner för deeeeet. Ska lägga ut andra delen på novellen också, om nu någon vill läsa?

Awesome

Datum: 2010-08-21 Klockan: 12:43:19 Antal kommentarer: 0
Jag är grym på att övningsköra! Och nu ska jag till stanna med evelina!

FYFAN

Datum: 2010-08-20 Klockan: 17:25:33 Antal kommentarer: 3
JAG BLIR SÅ JÄVLA ARG. SÅ FÖRBANNAT JÄVLA CPARG. DET BARA KOKAR I MIG OCH JAG ÄR INTE LÅNGT IFRÅN TÅRARNA. JÄVLA HORUNGE SOM FÖRSTÖR DITT LIV! OCH DU SÄGER INTE IFRÅN UTAN DU ACCEPTERAR DET. JAG VET INTE LÄNGRE HUR LÄNGE JAG KAN HÅLLA MIG IFRÅN ATT INGRIPA. HON SKA FAN INTE BEHANDLA DIG SÅHÄR. DU ÄR EN JÄVLA KOSSA SOM INTE FÖRTJÄNAR EN ENDASTE VÄN OCH JAG HOPPAS DU FÅR DET SÅ JÄVLA SVÅRT SENARE I LIVET. JAG HOPPAS TILL OCH MED ATT DU DÖR EN RIKTIGTRIKTIGT PLÅGSAM DÖD FÖR DET ÄR INGET MINDRE ÄN VAD DU FÖRTJÄNAR DIN JÄVLA LILLA HORJÄVEL. FYFAN SÄGER JAG BARA. JÄVLAS DU MED MIN SYSTER SÅ KAN DU FAN INTE VÄNTA DIG ATT JAG BARA TÄNKER TITTA PÅ. JAG ÖNSKAR MIN SYSTER KUNDE INSE VILKEN JÄVLA IDIOT DU ÄR OCH INTE VILL VARA DIN VÄN LÄNGRE. JAG HOPPAS DU KOMMER STÅ SJÄLV. FYFAN SÄGER JAG BARA, FYFAN.

Living the dream? Or?

Datum: 2010-08-20 Klockan: 17:03:16 Antal kommentarer: 0
Ojoj, nu är det väldigt länge sedan jag skrev sist. Ber om ursäkt för det men dagarna har i princip bestått av skola och läsa Harry Potter, haha... Men tänkte dra dessa dagar jag inte skrivit i korta drag...

Tisdag - Jag och Johanna var fejknollor, vi klädde ut oss till största fjortisarna och var skitdryga, askul.
Onsdag - Jag och Johanna fortsatte vara fejknollor, så sjukt jävla kul! Drog till UM på förmiddagen också och skaffade dom där jävla p-pillren - äntligen! Nu kanske jag får bukt med kramperna å shit.
Torsdag - Alla vanliga lektioner började, dvs. Historia B, askul! Vi håller även på med poesi på svenskan, älskar det!
Fredag - Idag så var det ju skola igen. 3 lektioner, 3 timmars hål...

Mina dagar i stora drag. Snart ska jag ut och övningsköra! Tjohej

Things I wish I had

Datum: 2010-08-17 Klockan: 22:30:10 Antal kommentarer: 3
Oj. Jag har inte skrivit på fleraflera dagar... Men har ingenting att säga sådär så jag tänker ge er en lista på saker jag önskar jag ägde i ingen speciell ordning.

- En systemkamera
Har velat ha det ett tag nu och känslan blir bara starkare och starkare!
- Astmafria lungor
Förstår ni hur enkelt allt skulle vara om jag inte hade astma? Jag tänker på det varje dag och det får mig nästan att börja gråta. Jag skulle kanske vara längre, kanske inte vara allergisk, kunna springa några meter utan att känna att man ska kvävas och man undrar när man ska få luft... ALLTING skulle vara bättre om jag inte hade astma.
- Egen lägenhet
Skulle vara så jävla skönt just nu. Vill bara vara ensam och läsa massa intressant och ointressant.

Where are the things I've dragged beside me all my life?

Datum: 2010-08-16 Klockan: 11:16:55 Antal kommentarer: 1
Vaknade vid tio men snoozade till halv elva. Riktigt skönt. Fattar bara inte hur jag ska orka upp i morgon... Ojoj, säger jag bara... Men antagligen somnar jag tidigt ikväll eftersom jag gick upp såpass "tidigt" idag, haha...

Skola idag som sagt. Sommarlovet har gått alldeles för snabbt. Var är den mentala styrkan som jag skulle bygga på i sommar? Hallå, where are you? Den har nog övergivit mig eller så fanns den aldrig, i alla fall inte hos mig. Men jag överlever nog. Eftersom jag ska jobba massa så kommer jag inte ha något annat för mig än skola och jobb och 20 minuters fiol en gång i veckan...tyvärr. Kommer inte vara ledare i kyrkan i år men kommer nog dyka upp på ungdomsgruppen.

Live as you learn

Datum: 2010-08-15 Klockan: 17:33:35 Antal kommentarer: 0

Nu har jag precis gjort klart min vän Jonnas design. Inget märkvärdigt så, men roligare än dom redan färdiga designerna som finns, haha. Har lärt mig lite nya saker i photoshop också i och med att jag gjorde hennes blogg och det är ju alltid ett PLUS!
Har även ändrat teckensnitt på min egen blogg, som ni kanske ser...

Snart är det nog mat, men innan det ska jag gå och kissa, haha... Förresten är så förjävla sugen på en systemis just nu så jag skulle kunna döda för en, skämt åsido... Men ändå


Bröllopsdag

Datum: 2010-08-15 Klockan: 15:23:44 Antal kommentarer: 1
Ja! Ä N T L I G E N  funkar bloggtrafik igen! Det har inte funkat på flera dagar och det är väldigt irriterande. Så nu när jag prova så funka det! Jippie!

Nu ska vi fika kladdkaka för mamma och pappa har varit gifta i 29 år idag, nästa år blir det 30, fett länge! Så dom firar Plywoodbröllop idag, som det så fint heter.... Hahaha

Omskriven novell...

Datum: 2010-08-15 Klockan: 13:42:36 Antal kommentarer: 0

Skrev denna novell 2008, skrev nyligen om den i skolan när vi skrev noveller. Är väldigt nöjd med denna. Fick ett grymt betyg också. Hehehehe
KOM IHÅG ATT DET ÄR ©COPYRIGHT PÅ DENNA! FRÅGA FÖRST!

*Trasig Systrar - del 1*
av mig


Det är när du säger att jag inte älskar dig, som jag undrar om jag faktiskt gör det.
Det är när du skriker att jag inte bryr mig, att jag bara säger saker, men att jag inte menar dem, som jag vill ge upp hoppet om att du kommer må bra en dag. Men hoppet är det sista som lämnar människan.
Jag kan faktiskt inte förstå hur jag fortfarande kan älska dig efter allt det du skriker och säger till mig varje dag. Kanske är det för att jag vet att du inte menar det. Det är bara paniken och ångesten som blomstrar ut sina svarta onda blommor, som du beskriver det.

Hur underbart du än kan beskriva din ångest är den inte underbar. Du lider och du säger saker du inte menar. Du gör saker som du ångrar, men du fortsätter ändå.
Allt på grund av vattnet. Vattnet som slukade dig och sedan spottade upp dig igen som om du smakade illa, som om du inte var värd att drunkna. Men lillebror, han försvann och kom aldrig upp till ytan igen.
Det är därför du står där längst ut på bryggan och tittar på vattnet med en hatisk blick, samtidigt som du förundras av det.
Jag skäms över att jag vill knuffa i dig i vattnet på grund av den simpla anledningen att jag hatar att jag älskar dig. Jag vill göra det för att se om du är värd att drunkna. Jag vill bara se dig försvinna ner i djupet så att jag kan slippa alla dina bekymmer som dansar runt i mitt redan överfyllda huvud.
Men bara för någon minut, sen skulle vattnet spotta upp dig igen, precis som förra gången och allt skulle återgå till det normala. Förutom att lillebror inte skulle vara här. Det är ju därför du hatar vatten och har panik och ångest hela tiden.
Det är ju därför du säger att jag hatar dig.

Var är du, baby?

Datum: 2010-08-15 Klockan: 13:04:24 Antal kommentarer: 0

En bild säger mer än tusen ord. Fyra bilder säger mer än fyratusen ord

Datum: 2010-08-14 Klockan: 16:25:49 Antal kommentarer: 1
Idag tog jag en vilostund på min moped...


Och häromdagen fick jag en klädstång...


Och för några dagar sedan köpte jag nya skor som jag bara har kassa bilder på...


Och sen en random bild på utsikten från altanen på kvällen, ganska vackert vaaaA?




Regina Spektor - That time

Datum: 2010-08-14 Klockan: 13:08:51 Antal kommentarer: 1
T J E N A R E   A L L I H O P A!

Idag har jag hunnit med rätt mycket för att vara jag! Har varit vaken i drygt en timme och har hunnit med detta:

- Äta mat
- Räkna ihop massa summor
- Fått panik över en geting som var i mitt ansikte och spillde ut möjlk vilket resulterade i:
- Jag och mamma stod och skrek på varandra, haha¨
- Dammsuga hela källaren
- Tagit på mig kläder

Erkänn det är mycket man kan hinna med på en timme!?

Nu strax ska vi åka iväg till typ Elgiganten och köpa högtalare till datorn
och när vi kommit hem ska jag hjälpa min syster att sälja Panda-saker. Hon är redan uppe i nästan 4000 (A) Aja, later babes ;)


Dåligt photoshopjobb...

Datum: 2010-08-14 Klockan: 00:20:50 Antal kommentarer: 0

JAG VANN!

Datum: 2010-08-13 Klockan: 23:09:54 Antal kommentarer: 1
Nananananannana, en överlycklig Isabell sitter fridfullt ute på altanen och har precis läst ett mejl från ANGELICA BLICK där det stod att JAG VUNNIT EN TYGPÅSE! Minns ni att jag berättade om tävlingen? I vilket fall som helst så vann jag en tygpåse! SÅ GRYMT JÄVLA AWESOME! MOHAHAHHA.... Haha, i alla fall. Jag är som sagt superglad! Hihihihih (A)

Stan med Tilda idag då. Köpte något på Lush som dom trodde skulle hjälpa mot knottrig hud, man kan ju hoppas att det funkar...

Videoblogg #2 - godmorgon

Datum: 2010-08-13 Klockan: 12:29:19 Antal kommentarer: 0


Hahahaha, var bara tvungen att göra en till


Videoblogg #1

Datum: 2010-08-13 Klockan: 02:07:16 Antal kommentarer: 0

HAHAHAHA, ni kanske behöver höja ljudet . . . .

Att tro eller inte tro? Det är frågan idag (och igår)

Datum: 2010-08-12 Klockan: 13:14:45 Antal kommentarer: 0

Jag sjöng på den här låten häromdagen och då slog det mig verkligen:

Hur skulle vi reagera om Gud stod utanför våran dörr och visade oss att allt som vi inte vet om vi ska tro på eller inte är sant? Skulle vi börja skratta, gråta, smälla igen dörren i ansiktet på honom?
Jag är troende. Men jag har inte sett. Att tro handlar mycket om att tro utan att behöva se. Men om du nu som inte är troende, fick se att ALLTING var sant, skulle du vara tvungen att tro på det? Behöver man tro på det som man ser? Måste man tro på sanningen? Skulle alla vara kristna?
Jag undrar verkligen hur det skulle vara...
SKULLE NI TRO OM NI FICK SE ATT ALLT VAR SANT?

Tired of all the talking behind my back

Datum: 2010-08-10 Klockan: 19:48:07 Antal kommentarer: 1
Hemma...med ett par nya skor! Wooohooo!!!!!! Haha. Jag har ingen lust att skriva ni får bilder senare

You stepped on my toe, bitch

Datum: 2010-08-10 Klockan: 13:56:50 Antal kommentarer: 1

Vet ni att jag gick och la mig halv tolv igår, ja det är sant. Men vad ni inte vet är att jag inte somnade förens framåt tre i alla fall... Jag har blivit jätterädd för att sova nu igen och har ingen aning om varför. Skrämmer nog upp mig själv undermedvetet. Aja, nu måste jag skynda mig till duschen! Tjoheeeej


I like reading. It makes me stop thinking

Datum: 2010-08-09 Klockan: 22:41:18 Antal kommentarer: 0
Hängde med Evelina ett tag nu på kvällen, fast nu har hon precis gått hem. Jag måste säga att sängen faktiskt lockar litegrann och jag tror jag ska gå och lägga mig och läsa i några timmar!

Godnatt

Live/Live

Datum: 2010-08-09 Klockan: 16:44:42 Antal kommentarer: 4
Jag insåg häromdagen att jag inte har en spellista med enbart Regina Spektor låtar, jag fann det väldigt störande och väldigt konstigt. Så idag, när jag ändå inte har något bättre för mig tog jag mig tid att lyssna igenom alla hennes låtar på spotify och gjorde en spellista med mina favoriter. Om det är någon som är intresserad av att lyssna på den, så finns den HÄR! Enjoy haha ;)

He never ever saw it coming at all

Datum: 2010-08-09 Klockan: 14:50:08 Antal kommentarer: 0
Bah, jag har inget kul att skriva så ska hålla mig kortfattat. Sitter ute på altanen med min syster och katten. Mysigt värre... Jag vill åka till stan och köpa dom där skorna...

LateR

Gästbok

Datum: 2010-08-09 Klockan: 00:40:10 Antal kommentarer: 1
Jag var nyss inne på min jättegamla blogg och såg att jag har ju faktiskt en alldeles egen gästbok! Enkel att redigera som man vill och man kan svara på gästboksinläggen och DET ÄR GRATIS! Så nu har jag fixat en flik till min gästbok, finns även en länk här till höger... Så där kan ni skriva något kul... Om ni har lust, haha


I wasn't born to make you happy. I was born because you were happy

Datum: 2010-08-08 Klockan: 23:15:09 Antal kommentarer: 1
Jag vill inte finna ångesten under min säng,
som jag gjort så många gånger förr

Jag vill inte fejka några leenden för din skull,
lögner är för svaga människor

Jag vill inte vara som du,
då hade jag blivit det för längesen


Och nu så var vi tillbaka på ruta ett

Datum: 2010-08-08 Klockan: 20:17:14 Antal kommentarer: 4
Hemma från stan för ett tag sedan. Chillade galet med Emma som sagt. Tittade på skor och har faktiskt hittat ett par! Som jag ska köpa, wooohooo. Inga converse utan ännu bättre. Ni ska få se när jag har köpt dom ;)
Sen så fikade vi i flera timmar på Espresso House. Visste ni att det jobbar en SKITSNYGG kille där? Sådär snygg så man kommer av sig när man berättar någonting. Usch vad jobbigt....

Ikväll ska jag titta på tv och sova. Galet skönt

Regina Spektor - Us

Datum: 2010-08-08 Klockan: 13:01:22 Antal kommentarer: 1
Jaha... Då ska man vara i stan om en timme och jag har inte ens duschat än... Eh, hejdååååå sålänge...


Åh, den här låten!

And there she goes

Datum: 2010-08-08 Klockan: 01:47:06 Antal kommentarer: 1
Hahahahahaha, helt ärligt skrattar jag åt mig själv just nu. Jag måste nog ha ett tvångssyndrom på att göra om bloggen... Men nu är jag nöjd...för stunden. Gillar den nya headern, ibland har man en otrolig tur! Får se om jag har kvar menyn på vänster sida eller om jag har det som förut. Jaja...

Imorgon ska jag träffa Emma. Vid två. Har ingen aning om var dock, men det är ju ett mindre problem....

Gonna get better

Datum: 2010-08-07 Klockan: 19:57:18 Antal kommentarer: 2

Just nu sitter jag och syrran ute på våran ombyggda altan. Den är typ helt färdig, bara litegrann kvar haha. Kanske ska till Hannes lite senare om jag har lust. Vi får se.
Nu ska jag och syrran spela något spel, får se vad det blir.
Ciao


Klassiskt

Datum: 2010-08-07 Klockan: 16:55:54 Antal kommentarer: 3
Har jag någonsin sagt att jag gillar klassisk musik? Tror inte jag har det, men det gör jag i alla fall. Gillar inte att spela det själv som i orkestern t.ex men att lyssna på när andra spelar eller så, det älskar jag! En av mina absoluta favoriter är Moonlight Sonata! Men jag har gjort en liten spellista med några stycken jag tycker är bra, den är långt ifrån klar, men ändå... KLICKA HÄR

When nothing else matters

Datum: 2010-08-07 Klockan: 14:20:58 Antal kommentarer: 0

Jaha...så var det dags för städning igen dådå... Denna gången ska jag damma och plocka i ordning. Är så trött på det! Fast hellre städa än ta en joggingtur t.ex... Men i alla fall. Det ska bli SÅ skönt att flytta hemifrån snart om något år eller två!

Jag älskar filmmusik. Har börjat på en spellista på spotify som heter Film-musik. Kommer lägga in musik från filmer alltså, haha. Here it is


Ojdå

Datum: 2010-08-07 Klockan: 13:40:56 Antal kommentarer: 0
Hahahahaha, ja.... Ändrat färgerna igen.... Som ni kanske ser. Men jag har blivit helt sål på orande/beige färger typ... Kanske byter jag till något mer rött.... Hm

Jag är ganska enkel och komplicerad

Datum: 2010-08-07 Klockan: 02:23:07 Antal kommentarer: 1

Låt mig få andas in dig

Datum: 2010-08-06 Klockan: 20:07:43 Antal kommentarer: 1
Ja, hörrni. Jag har ingenting att skriva och jag har inga bilder heller... Skriver väl igen när jag har något vettigt att säga eller känner för det... Har insett att det kommer dröja ett tag innan jag får den där kameran.. Om jag har tur till min födelsedag haha. Men det är inte jättelångt kvar faktiskt. På söndag är det 3 månader bara! Woho -.-

Annars äre bra, har inte haft skolångest på ett tag nu så det är skönt... Eeeeh, har inget mer att säga

Zuhause

Datum: 2010-08-06 Klockan: 14:08:30 Antal kommentarer: 1
Nu är jag hemma ifrån Tranås. Tranås är ganska galet på något vänster... Nu väntar jag på att Lenin ska komma hit för jag bör inte köra idag....

Två små dikter...

Datum: 2010-08-05 Klockan: 13:39:12 Antal kommentarer: 3
Två dikter jag skrivit som jag är rätt så nöjd med... Kom ihåg att jag har copyright på min texter! Fråga först!




Och när du ler så fint
mot mig
och torkar bort tårarna
och det är bara du och jag


och när du liksom
gör sådär speciellt
som bara du kan



och när jag ligger där igen
och du hjälper mig
så förstår jag inte hur
du kan vara så fin
som bara du är


och när jag säger
samma dumma saker till dig
om och om igen
förstår jag inte varför
du förlåter mig

(jag
är
inte
värd
det)


kanske du älskar mig
i alla fall
fast du bara finns
i mina
drömmar



när hon sträcker ut sin hand
och ber om hjälp
hjälper du henne då?

när hon tittar på dig
med sin sorgsna ögon
och ber dig att se henne
ser du henne då?

 när hon står
där på bron
och tänker hoppa
stoppar du henne då?

när hon skriker ditt namn
när hon sliter i dig
när hon tittar dig stint in i ögonen

var det då du såg dig själv?


Wiho

Datum: 2010-08-05 Klockan: 12:58:16 Antal kommentarer: 1
YESYESYES! Hittade soundtracket till 500 days of Summer och alltså hittat båda Regina Spektor låtarna som var med i filmen, grymma!

The long road home

Datum: 2010-08-05 Klockan: 00:38:22 Antal kommentarer: 1




Beskrev nyss hur Linda och hennes mamma ska hitta hem till mig på msn. Ritade lite.... Har jag inte skills? hahaha


Vad skulle du säga om jag sa att jag var kär i dig?

Datum: 2010-08-04 Klockan: 23:07:58 Antal kommentarer: 2


Skrivit CV nu!


When you love someone but it goes to waste

Datum: 2010-08-04 Klockan: 21:19:10 Antal kommentarer: 0
Är hemma från trafikskolan nu. Kursen var faktiskt väldigt lärorik! Fick veta massa bra grejer! Så snart kan jag börja övningsköra, ska bara skicka in lite papper någonstans och sådär.
På vägen hem köpte vi någon såndär djupfryst mat inne på Hemköp. Det var helt okej men smakar ju typ INGENTING. Och man kan ju fråga sig hur nyttigt det är, menmen....

Imorgon blir det Tranås för hela slanten med Linda. Vi ska träffa MajjjjaaaaaBaaaajjjjaaaaa, sjuuuuuuuuuuuuukt länge sedan man träffa den bruden vill jag lova! Sover där och kommer hem fredag då det troligtvis blir att åka till Lenin och sova där! På lördag ska jag städa altanen tror jag? Haha got no clue what to do!

Jag tror förresten jag har övertalat min mamma att låna mig 3000 kronor! Problemet är bara att hon har lagt alla pengar på att bygga om altanen :O Så när jag får den där kameran är ju en annan femma...

Nu ska jag skriva CV!

Jag tror nog att du har fel och jag tror nog att du borde dö

Datum: 2010-08-04 Klockan: 13:23:36 Antal kommentarer: 1

Tjenare asså! Har precis ätit makaroner med stekt falukorv, så inte min favorit.... Syster lagade mat för första gången i hennes liv typ så hon kom springandes å ba: "Kokar det nu?" eller "Ska man ha locket på när man kokar makaronerna?" Plus en massa annat som jag minsann kunde när var 13år, jaja. Nu får jag lära henne att diska kastrullerna och så... Hon är handikappad hahahahaha

Idag ska jag dammsuga huset....igen. Med en pedantisk mamma måste man dammsuga typ jämt och städa jämt och blahblahblah....
Ikväll blir det handledarkursen för bil! Känner på mig att jag har hört det mesta redan när jag tog moppekortet, men man vet ju aldrig... Ska dit lite innan och göra synkontroll. Hoppas dom godkänner mitt synfel som jag har :O. Ae, om man skulle ta och dammsuga då!



To dream is our most beautiful gift

Datum: 2010-08-04 Klockan: 01:56:15 Antal kommentarer: 0

Att drömma är den finaste gåvan vi har. Den förstör, gör oss arga och får oss att gråta. Men den får oss även att le, sätta upp mål, vara glada, försvinna ett tag från verkligheten. Om vi inte skulle ha drömmar skulle vi vara själlösa. Jag tror att drömmar definerar oss. Det är våra själar. Man kan veta allt om en person om man fick veta alla dens drömmar... Men det är ju bara vad jag tycker...


Vad tror ni jag drömmer om?


I got one thing and only one thing to say

Datum: 2010-08-03 Klockan: 22:59:01 Antal kommentarer: 2
Jag älskar 500 days of Summer. En av mina absoluta favoritfilmer. Men jag menar; hur kan Summer säga nej till HONOM!?!?!?!?!?!?!? Jesus i himlen. Om jag hade honom skulle jag stanna förevigt. Min crush på han är ännu värre nu :( fuckfuckfuck hahahahahaha.

Inception och 500 days of Summer, två av mina favoritfilmer och han är med i båda, måste vara ödet (A)

Sometimes.....I cry

Datum: 2010-08-03 Klockan: 18:16:38 Antal kommentarer: 4
Nu är jag hemma ifrån stan! Fick med mig ett par helsvarta leggins från H&M för 79,50! Bra pris där tyckte jag allt, hahaha. Kollade även efter ett par beiga men jag har kommit fram till att jag inte passar så bra i beigt. Stavas det så förresten? Beigt asså? Haha jaja. Hyrde även med mig en film hem. 500 days of summer tror jag den hette. Min snygging Joseph Gordon-Levitt är ju med så var bara tvungen att hyra den (A) Det borde vara olagligt att få vara kändiskär :(


Är han inte förjävla snygg elläääääähhhh !?

Måste rubrik vara obligatoriskt!?!?!?!

Datum: 2010-08-03 Klockan: 13:40:15 Antal kommentarer: 0
Shulululululu! (ett annat ord för hej alltså)

Idag blir det en tripp in till stadens gator för en fika med mina kära vänner Sara och Jonna. Tänkte även kolla lite leggins på Gina och även på Converse. Vet inte om jag ska köpa eller inte men är sugen på ett par faktiskt. Trodde aldrig jag skulle gilla Converse men man kan ju ändra sig haha ;)

Ska även försöka övertala min kära mor att låna mig 3000 kronor. Hur det går med det kan jag säga sen, haha!


Bild från Österrike 2010, miss it!

Ibland kan man inte undgå att vara lite fangirl!

Datum: 2010-08-02 Klockan: 23:45:31 Antal kommentarer: 1
Vet ni hur roligt det är att bo i samma stad som Angelica Blick? Haha. Hon har ju så häftig stil så jag skulle kunna stjäla hennes garderob om jag vore riktigt elak. När jag praoade på Naked Juicebar kom hon förbi, sjukt ballt :O

Men i alla fall! Är med och tävlar om skitgrymma tygpåsar från wholesomeconcept.com

Tycker ni också borde vara med för dom är grymt snygga, fast ändå borde ni inte vara med för då har jag mindre chans att vinna (A) Haha!




3000 kronor? Någon?

Datum: 2010-08-02 Klockan: 22:48:00 Antal kommentarer: 0
Är det någon som vill låna mig 3000 kronor eller? Lovar att betala tillbaka! Hahahaha :(

Justin Bieberlover?

Datum: 2010-08-02 Klockan: 21:39:15 Antal kommentarer: 3
Fick nyss ett roligt sms från min vän Hannes:

Alla barnen älskade Justin Bieber förutom Carl, han var normal!

HAHAHAHAH

Band of Horses

Datum: 2010-08-02 Klockan: 16:14:13 Antal kommentarer: 1

The End's not near - Band of Horses


The Funeral - Band of Horses

Två grymma låtar med ett grymt band!

Idag gör jag ingenting och åter ingenting

Att bära sin bror - Kniven i hjärtat

Datum: 2010-08-02 Klockan: 01:42:11 Antal kommentarer: 1

Underbar serie. Underbar låt

En kort novell

Datum: 2010-08-02 Klockan: 00:34:23 Antal kommentarer: 2

*Jag är nog ifrån Mars* av: mig



”Du kan inte gå på vatten.” Du suckar åt min dumdristighet.
Så klart att jag kan. Jag kan allt. Jag är inte som alla andra. Jag är nog ifrån mars, eller kanske Jupiter. Från Jorden är jag nog inte ifrån i alla fall. Nej det är du som har fel.
Jag ger dig ett snett leende och du blir genast redo med att dra till med en dryg kommentar efter min som du tror ska komma. Men den kommer aldrig…
”Att gå på vatten är konst bara några få kan.” Svarar jag istället och du skakar på huvudet.
”Som Jesus menar du då eller?” Säger du ironiskt.
”Du har för lite tro på mig. Jag är ju från rymden minns du väl. Där kan alla gå på vatten och där kan alla flyga.” Du skakar återigen på huvudet åt min livliga fantasi. Men om du bara visste vad man kan göra i drömmarna. Om du bara vågade.

Jag springer längs stranden. Sanden är röd och jag har lite i min hand som jag låter sippra ut medans jag springer. Det blir ett rött dammoln efter mig där jag springer.
Jag sa ju att jag var ifrån mars.
Den röda solen går ner på den röda himlen och bildar ett härligt rött ljus. Jag skrattar. Jag är hemma.
Min vita klänning blir alldeles röd av allt damm ifrån den röda sanden.
Jag önskar du kunde vara här och göra mig sällskap. Men du vill inte. Nej, du kan inte och du vågar inte.
Här är allt så vackert att man nästan kan ta på det. Och jag gör det, nästan. För på mars kan man göra det mesta.
Jag bestämmer mig för att flyga och så gör jag det. Ja, på mars kan man göra det mesta.
Jag beundrar det vackra nedanför mig och andas djupa, långsamma andetag.
Jag blundar och ser dig framför mig. Du är lika vacker som det vackra nedanför mig.
Jag kommer närmare men ju närmare jag kommer desto mer försvinner du ifrån mig. Jag landar på den oändliga röda sandstranden och funderar på var du är. Efter ett tag kommer jag på att du inte kan vara här.
För det är nog så att jag inte kan gå på vatten. Men du har aldrig provat. Och när du provar så kommer du också komma till den oändligt röda sandstranden. Jag väntar här.


Ni kan sitta på era jävla stolar och vara glada. Jag tänker sitta på min stol och vänta på att ångesten äter upp mig inifrån

Datum: 2010-08-01 Klockan: 23:37:36 Antal kommentarer: 2

Mitt huvud prängs snart i tusen bitar

Jag kvävs snart av min egen gråt

Jag trillar snart ner från sängkanten där jag sitter och gungar
(hoppas jag slår i mitt huvud och dör)

Jag har snart inget hår kvar så som jag sliter i det

Var är alla när man behöver dom?
Varför är det ingen som pratar med mig,
när jag behöver det som mest?
Det är som om ni vet att jag har såndär ångest igen,
och håller er borta.

- Jag vill inte ha hjälp
-Jag vill inte ha era löjliga kramar
(kramar botar inte ångest)

Jag vill att det ska vara nån jävel som läser mina tankar
Ska det vara så jävla svårt?



(kanske är det lika bra att ni inte bryr er för jag vet att ni ändå helst slipper mig när jag är sånhär)


She's home!

Datum: 2010-08-01 Klockan: 21:41:10 Antal kommentarer: 0
Nu är fruman hemma från Spanien igen. Var fanimej på tiden alltså! Och hon har presenter till mig också (A)
Välkommen hem! <3

Sugen på film?

Datum: 2010-08-01 Klockan: 19:35:19 Antal kommentarer: 1

Om ni inte har något vettigare för er klockan 20.00 ikväll, vilket är snart, tycker jag att ni kan se filmen The air I breathe som jag har skrivit om tidigare. Går på TV8!


Twenty Years - Augustana

Datum: 2010-08-01 Klockan: 18:19:00 Antal kommentarer: 1


Don't let anyone tell you that you're not beautiful

Datum: 2010-08-01 Klockan: 14:12:19 Antal kommentarer: 3

Jag igår


Mitt öga igår...

I'm lost forever

Datum: 2010-08-01 Klockan: 13:47:25 Antal kommentarer: 0
Blev att jag stannade kvar och sov över där borta. Och idag har jag inte lust att skriva något. Ska fly in i min egna lilla värld nu och drömma mig bort bland tinnar och torn....typ.

Ciao

RSS 2.0